Tietoa tuotteistamme

Tuotteemme ovat myös CE-merkittyjä. Merkintä kertoo käyttäjälle, että tuote täyttää EU:n määräämien direktiivien vaatimukset ja tuote on tarkastettu.

Kaikki tuotteemme ovat Euroopan unionin säätämän RoHS-direktiivin mukaisia tuotteita. Komponenteissa ei ole käytetty haitallisia aineita, kuten elohopeaa tai lyijyä. RoHS:n tarkoituksena on pyrkiä vähentämään haitallisia jätteitä ja parantamaan direktiivin mukaan valmistettujen komponenttien kierrätettävyyttä.

Energiansäästö

Vaihtaessasi led-lamppuihin nautit monen kymmenen prosentin energiasäästöistä.

Ympäristöystävällisyys

Led-lamput eivät ole ongelmajätettä, vaan ne kierrätetään kuten normaali kodinelektroniikka, toisin kuin loisteputket tai energiansäästölamput.

Pitkä käyttöikä

Led-lamppujen pitkä käyttöikä kasvattaa lamppujen vaihtoväliä ja vähentää huoltokuluja.

Välkkymättömyys

Led-valon välkkymättömyys on tärkeää työssä jaksamiselle. Led-lampuilla päästään eroon esimerkiksi perinteisten loisteputkien välkkymisen aiheuttamasta stressistä, päänsärystä ja levottomuudesta. Työntekijät tekevät töitä tehokkaammin ja voivat paremmin koko päivän.

Värilämpö

Led-tekniikka mahdollistaa myös mieleisen värilämpötilan. Voit valita perinteisen kellertävän ja päivänvalon sävyjen välillä. Toimitamme myös korkeampia, yli 6000K värilämpötilan lamppuja.

Käyttömukavuus

Varsinkin vanhat loisteputket ja energiansäästölamput voivat tarvita pitkän ajan syttymiseen ja täyden valotehon antamiseen. Led-lamput antavat heti täyden valaistuksen käyttöösi, juuri silloin kun haluat.