Search

Led-nauhavalikoimastamme löytyy myös taipuva S led-nauha. Sen erikoisuutena on, että se taipuu rakenteensa ansiosta jopa sivuttaissuunnassa. S led-nauhalla teet helposti kaarevat muodot esimerkiksi pyöreän peilin taakse ja se taipuu jopa 90 asteen kulmassa sivuttain. Tavallinenkin led-nauha kyllä taipuu, mutta sitä ei rakenteensa puolesta pysty taivuttamaan samalla tavalla kuin S led-nauhaa.

Rakenteensa ansiosta saat taivuteltua tämän led-nauhan juuri haluamasi malliseksi. Ja koska se taipuu jopa 90 asteen kulmaan, led-nauhaa ei tarvitse kulmia varten juottaa, kolvata tai katkoa.

Mikäli käytät taipuvaa S led-nauhaa pyöreän peilin taustan valaisussa, valo tulee tilaan epäsuorana seinän kautta. Saat seinään asennetulle peilille tällä tavoin kelluvan efektin, kun peilin ja seinän välinen tila on valaistu. Taipuva S led-nauha kiinnittyy teippipintansa ansiosta myös kalusteisiin tai mihin tahansa, johon saat sen liimattua. Myymäläkalusteet, julkiset tilat, messupöydät ja -ständit… Myymälän valaistuksesta voit lukea lisää täältä.

Tilaustyö asiakkaalle

Taipuvaa S led-nauhaa hyödynsimme tilaustyössä, kun asiakkaalla oli projektina logokyltin valmistus. Tavoitteena oli tehdä valaistu logo. 

1.

Asiakas oli itse tehnyt valmiiksi pohjalevyn ja piirtänyt siihen logon ääriviivat. Kyltin pohjan materiaalina oli puu. Tämän jälkeen oli V-S Led-tukun vuoro.

2.

Pohjalevyyn porattiin reikä logon yläreunaan. Reikä oli juuri sen kokoinen, että taipuvan S led-nauhan kaapelit saatiin pujotettua siitä. Tämä mahdollisti sen, että led-nauhan muuntaja saatiin piiloon takapuolelle.

3.

Taipuvassa S led-nauhassa on takapuolella liimapinta kuten muissakin led-nauhoissamme. Liimapinnan päältä irroteltiin pieni pätkä kerrallaan suojapaperia ja taipuva S led-nauha liimattiin paikoilleen piirretyn logon mukaisesti.

4.

Logokyltin ympäri haluttiin kaksi täyttä ympyrää led-nauhasta ja nätisti taipuvan S led-nauhan sai menemään paikoilleen. Ei aaltoilua, ei vökisin pakotettua led-nauhan taivutusta vaan tasainen kaari ympäri kyltin.

5. 

Lopputuloksena oli tasainen valoviiva juuri annettun muodon mukaan. Kuten huomaat, jopa terävät kulmat saatiin tehtyä! Asiakas viimeisteli kyltin asentamalla päälle muovipleksin. Pleksin ansiosta valo leviää tasaisesti ja lopputulos on huoliteltu.

Onko sinulla tiedossa valaistusprojekti ja haluaisit tarjouksen ledeistä? Haluatko kysyä tuotteistamme?  Jätä yhteystietosi ja me otamme yhteyttä sinuun!

Vastaa