Pistorasiat

musta kulmapistorasia

Nurkkapistorasia on hyvä vaihtoehto esimerkiksi keittiön yläkaapiston alapuolelle. Tästä pistorasiamallista voit valita joko 3 pistokepaikkaa TAI 2 pistokepaikkaa ja 2 USB-liitäntäpaikkaa.

Kotelo on 45°  kulmassa, joten pistokepaikat on helposti saavutettavissa.

Koko 180 x 80 x 80 mm

Rungon väri valkoinen, antrasiitti, hopea

siro pistorasia

Slim-pistorasia on V-S Led-tukku Oy:n oma tuote, joka on kehitetty asiakkaan tarpeen mukaan saada pienempi ja sirompi malli jo markkinoilla oleviin verrattuna.

Palveluna tarjoamme pistorasian kokoamisen osista tarpeesi mukaan: voit päättää, haluatko siihen 1 vai 2 pistokepaikkaa tai vaihtoehtoisesti kytkimet. Rungon väri valkoinen.

Varsinaisessa pistorasiaosassa on käytetty laadukkaita Saksalaisen Berkerin komponentteja.

Koko 148 x 111 x 57 mm

integroitava pistorasia

Pop-up -pistorasiassa kolme pistokepaikkaa ja nopean latauksen USB-paikat.

Pistorasia voidaan integroida keittiötasoon, työpöytään tai vaikka sohvan runkoon. Pistorasia nousee painamalla esiin automaattisesti. Pistorasian näkyvät osat ovat ruostumatonta terästä. Mukana tulee 1,5m kytkentäkaapeli maadoitetulla pistokkeella.

Sisältää: 2 x USB, 3 x  Pistokepaikkaa

Koko Ø 115 mm, korkeus 159 mm

Asennusaukko Ø 100 mm

upotettava pistorasia

Slide-pistorasia on yhden pistokepaikan upotettava pistorasia ja siinä on myös nopean latauksen 2,4A USB-paikka. Pistorasia voidaan integroida tasoihin, pöytiin tai kalusteiden runkoon. Pistorasiassa on pölyltä suojaava liukukansi ja 1,9m kytkentäkaapeli maadoitetulla pistokkeella. Pistorasian liukukansi on ruostumatonta terästä.

Sisältää: 1 x USB, 1 x  Pistokepaikka

Kannen koko 100mm x 70mm, syvyys 85mm

Asennusaukko Ø 60 mm

ulkopistorasia

Terassipistorasia soveltuu asennettavaksi terassille ja laiturille. Kannen ollessa suljettuna IP-luokitus on IP56. Pistorasian ulko-osat ovat ruostumatonta terästä.

16A/230V

Asennusaukko Ø ~56 mm