Välkyt Valojen Takana

Perustaja ja yrittäjä Jarkko on kahden pojan isä sekä tuotekehitysinsinööri Turusta.

Perustin Varsinais-Suomen Led-tukku Oy:n vuonna 2010, jolloin led-valoputket olivat tulossa markkinoille. Ideana oli lähteä tarjoamaan yrityksille kehittyneempää led-tekniikkaa suurikulutteisten loisteputkien tilalle. Tuolloin asiakas hyötyi noin 60%:n säästön sähkölaskusta ja sai pitkän elinkaaren led-valoputket.

Silloisten toimittajaongelmien myötä päätin aloittaa oman maahantuonnin. Tuoteskaala laajeni vuonna 2010 nopeasti myös muihin tuotteisiin kuten led-nauhoihin. Led-nauhat ovatkin siitä asti olleet tärkeässä osassa tarjontaa. Yhteistyökumppaneiksi sain keittiöliikkeitä, sähköasentajia sekä sähköliikkeitä, joiden kanssa olemme tehneet yhteystyötä jo vuosien ajan.

Julkaisin myös nettikaupan ensimmäisenä vuonna 2010, mutta työmäärä yllätti ja päätin keskittyä ammattilaisten palvelemiseen. Olemme kasvaneet yrityksenä maltillisesti ja yrityksen perusta on vakaalla pohjalla. 

Hyvän vahvistuksen asiakaspalveluun led-tukku sai biljardikaveristani Jessestä vuonna 2018. Jesse on myynnin ammattilainen, joka osaa ottaa asiakkaat vieläkin paremmin huomioon.

Päivittäisten asioiden hoitaminen helpottui henkilöstön kasvun myötä. Pohjatyö tuotteiden osalta on tehty, koska tuotteet on hyväksytty ammattilaisten puolesta ja luotettavat toimittajat ovat vakiintuneet. Asiakaslähtöiselle palvelulle on kasvava tarve ja haluamme palvella jokaista mahdollisimman hyvin.

-Jarkko