Search

Meistä

Varsinais-Suomen Led-tukku Oy on vuonna 2010 perustettu led-tuotteiden maahantuontiyritys. Toimimme koko Suomen alueella tukkuliikkeenä yrityksille.

Led-tukun perustaja ja yrittäjä on tuotekehitysinsinööri Turusta. Jarkko kiinnostui alasta, kun led-valoputket olivat tulossa markkinoille. Ideana oli tarjota yrityksille kehittyneempää led-tekniikkaa suurikulutteisten loisteputkien tilalle. Silloisten toimittajaongelmien myötä Jarkko aloitti oman maahantuonnin. Valoputket eivät päässeet jatkoon, mutta tuoteskaala laajeni nopeasti muihin tuotteisiin, kuten led-nauhoihin, kattovaloihin ja muuntajiin.

Led-valaistuksen ammattilainen

Valaistus on keskeinen osa viimeisteltyä keittiösuunnitelmaa, oleellinen tuote sähköasentajan työssä ja harkittu yksityiskohta sisustuksessa. Varsinais-Suomen Led-tukku tarjoaa valaistusratkaisut kohteenne mukaan – oli se sitten yksittäinen keittiö, kokonainen kerrostalo, suuri halli tai teatterin lavaste.

Maahantuojana työskentelemme meille vakiintuneiden ja luotettavien toimittajien kanssa. Pohjatyö tuotevalikoimamme taustalla on perusteellinen. Seuraamme aktiivisesti led-tekniikan kehitystä ja pidämme tuotevalikoimamme ajan tasalla. Tuotevalinnassa otamme huomioon asiakkaidemme toiveet.

Palveleva kotimainen pk-yrittäjä

Olemme kasvaneet yrityksenä maltillisesti ja Led-tukun perusta on vakaalla pohjalla. Asiakaslähtöiselle palvelulle on kasvava tarve ja haluamme palvella jokaista asiakastamme mahdollisimman hyvin.

Vuonna 2018 Led-tukku sai vahvistuksen Jessestä. Jesse on myynnin ammattilainen, joka keskittyy vahvasti asiakkaan tarpeiden huomioimiseen. Jesselle tärkeintä on työstää ratkaisu asiakkaan projekteihin.

Toimintamme toisella vuosikymmenellä tiimi on kasvanut entisestään. Vuonna 2020 Anna aloitti sisällöntuottajana ja Sanna tuli organisoimaan asiakaspalvelun sekä tilaustenkäsittelyn kenttää. Viimeisimpänä vahvistuksena olemme saaneet Deanin tarkkaan ja huolelliseen tuotannon työhön. Tiimimme työskentely mahdollistaa sen, että prosessi toimii asiakkaan yhteydenotosta tavaran vastaanottamiseen saakka. Emme jätä palvelua puolitiehen!

Laatua luotettavasti

Alan ammattilaiset ovat hyväksyneet tuotteemme omaan käyttöönsä jo yli vuosikymmenen ajan. Yrittäjät arvostavat asiointia kanssamme, koska pystymme vastaamaan kentältä tulevaan tarpeeseen, meillä on vankka asiantuntemus led-tuotteista ja tavaraa löytyy aina hyllystä. Yhteistyökumppaneina meillä on keittiöliikkeitä, sähköasentajia sekä sähköliikkeitä, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä alusta asti. Toimintamme kantava arvo on ammattilaisten palveleminen.

– Led-tukun väki

Jarkko

yrittäjä

Jesse

myynti

Sanna

asiakaspalvelu / tilaukset

Victor

asiakaspalvelu / tuotanto