KEITTIÖVALAISIN - MÄÄRÄMITTAISENA

keittiövalopaketti

Miltä kuulostaisi keittiövalaisin, joka on tehty määrämittaisena tilauksesi mukaan? Sellaisia saat meiltä!

Jätä pois alumiiniprofiilien sahaus ja led-nauhojen pätkiminen sekä juottaminen. Hoidamme tämän homman puolestasi. Meiltä saat määrämittaisen led-valaisimen keittiövalopakettina kohteesi mukaan.

Ilmoita meille kuinka pitkän valaisimen haluat ja me hoidamme loput. Keittiövalopaketti sisältää kaiken mitä tarvitset asentamiseen; kiinnikeet, tulpat ja muuntajan.

Valmis tuote helpottaa myyntiä asiakkaalle. Voimme lähettää paketin myös suoraan haluamaasi kohteeseen suoraan asiakkaan ovelle. Olemme tehneet jopa kokonaiseen kerrostaloon kuhunkin huoneistoon keittiövalaisimia määrämittaisena - jokaiseen asuntoon tilauksen mukaan eri pituisina.

3000K vai 4000K - määritä keittiövalaisimen valon väri

Led-nauhaksi voit valita minkä tahansa valikoimamme led-nauhoista; määritä woltit, vatit, kelvinit ja suojausluokka tarpeen mukaan. Sen lisäksi, että valaisin soveltuu erinomaisesti keittiön työtason valaistukseen, voit hyödyntää sitä myös missä tahansa muussa tilassa kuten kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa tai olohuoneessa. Led-nauhamme ovat myös himmennettäviä, joten työtason vahvuista valaistusta pystyy säätämään himmentimellä tilanteen mukaan.

Määrämittaisten keittiövalaisimien profiileissa perusvalikoimana on musta, valkoinen ja harmaa pintaprofiili. Kannattaa kysyä myös muista vaihtoehdoista: määrämittaisen valaisimen pystymme tekemään mistä tahansa valikoimastamme löytyvästä alumiiniprofiilista. Hyllystä löytyy myös upotettavaa, kulma-asenteista ja epäsuoran valon profiilia. 

Soita, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Classic harmaa profiili

Classic harmaa keittiövalopaketti

Style musta profiili

Style musta keittiövalopaketti

Clean valkoinen profiili

Clean valkoinen keittiövalopaketti

kylpyhuone  led-nauha

Huoleton valinta

Keittiövalaisin 30 päivän huolettomalla kokeiluajalla

ja 5 vuoden takuulla voit olla varma valinnastasi.

keittiövalopaketti asennettuna

Ammattilaisten käyttämä keittiövalaisin

Asiakkainamme on jo vuosia ollut keittöliikkeitä ja lukuisia sähköalan ammattilaisia, jotka ovat todenneet tuotteet hyviksi.

led-nauha valaistus

Vastuullista palvelua

Ota yhteyttä ja vastaamme kysymyksiisi.


Soita meille tästä

tai

Lähetä viesti tästä

Yli 3000 valaistua kohdetta

- kysy lisää tai tilaa keittiövalaisin suoraan Lediosta -

vaalean keittiön keittiövalaisin
keittiövalaisin epäsuora valo
määrämittainen keittiövalaisin
keittiövalaisin