V-S Led-tukku Oy on led-tarvikkeiden maahantuoja. Keskustelemme päivittäin sähkö-, suunnittelu- ja kalustealan ammattilaisten kanssa. Asiakaspalvelu ja tekninen tuki ovat olennainen osa toimintaamme ja asiakkaat kyselevätkin monenmoista. Keräsimme tähän muutamia asiakkailtamme tulleita kysymyksiä, jotka toistuvat ajoittain ja vastasimme niihin.

Onko led-tuote himmennettävä?

Suurin osa led-tuotteistamme on himmennettäviä. Ainoastaan muutamat pintapaneeleistamme eivät ole himmennettäviä. Tuotetarjonta on laaja, joten kannattaa kysyä, jos jokin tietty tuote mietityttää. 

Vastaamme mielellämme, joten kysy lisää!

Mihin voin käyttää led-spottia tai led-nauhaa?

Led-spotit ja led-nauhat ovat hyvin monikäyttöisiä. Tarjolla on myös kosteisiin tiloihin soveltuvia IP54- ja IP65-luokiteltuja led-nauhoja ja led-alasvaloja.

Led-nauhoissa on hyvä valoteho ja sopivalla alumiiniprofiililla saat ohjattua valon suunnan juuri haluamallasi tavalla. Tarvittaessa saat tehtyä jopa epäsuoran valaistuksen kohteeseen. Led-spoteissa on hieman kapeampi valonavautumiskulma.

Esimerkkejä käyttökohteista

Led-nauhat: keittiötason työvalo, yleisvalaistus, olohuone, makuuhuone ja terassi

Led-spotit: eteinen, makuuhuone, keittiö, wc

Onko Led-tukku luotettava toimija?

V-S Led-tukku Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2010. Ensin toiminta pyöri yrittäjän voimin ja muutaman viime vuoden aikana mukaan on palkattu muutama työntekijä. Olemme maahantuojana tehneet yhteistyötä saman led-toimittajan kanssa lähes koko toiminta-aikamme. Reklamaatioprosentti on ollut todella pieni ja siksi yhteistyö onkin jatkunut. Maahantuojana testaamme uudet tuotteet ennen kuin laitamme ne myyntiin. Haluamme panostaa myös jatkossa asiakaspalveluun ja tekniseen tukeen.

Miten valitsen sopivan alumiiniprofiilin?

Alumiiniprofiilit on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä led-nauhojen kanssa. Kun led-nauha on asennettu profiiliin, lopputuloksena on viimeistelty ja siisti valaisin. Lisäksi alumiiniprofiili jäähdyttää led-nauhan tuottaman pienen lämmön nopeammin kuin jos led-nauha olisi asennettu suoraan pintaan ilman profiilia. Nopeampi led-nauhan jäähtyminen pidentää led-nauhan käyttöikää.

Alumiiniprofiileja on tarjolla montaa eri mallia, joten valinta kannattaa tehdä kunkin kohteen mukaan. Voit valita esimerkiksi pinta-asennettavan profiilin, jolloin lopputuloksena on suora valaistus. Epäsuoralla valaistuksella puolestaan saat pehmeämmän lopputuloksen, eikä valo häikäise. Tällöin kannattaa valita hieman vahvatehoisempi led-nauha (noin 15W-20W), koska epäsuorassa valaistuksessa seinäpinta saattaa syödä osan valon tehosta.

Lue lisää alumiiniprofiileista.

Mitä tarkoittaa led-nauhan tai muuntajan IP-merkintä?

Tavallisin luokitus V-S Led-tukun ledeissä ja muuntajissa on IP20. IP-luokitus kertoo siitä, miten led tai muuntaja on suojattu esimerkiksi kosteudelta ja voiko tuotetta käyttää ulkona tai kosteissa tiloissa kuten kylpyhuoneessa. IP20 on siis tavallisin merkintä tuotteissamme, mutta lisäksi meiltä luokkien IP54-, IP65- ja IP67-suojausluokan tuotteita. IP68 tarkoittaa, että valonlähteen voi laittaa oikein asennettuna jopa veden alle.

Stek.fi: IP-luokitus

Vastaa